Kas oled valmis panema end proovile ettevõtte juhina?

Selleks, et edaspidi lisada oma CV´sse täiendus ärijuhtimiskogemuse näol, polegi esialgu vaja teha muud, kui panna kokku 3-5-liikmeline meeskond ning registreerida maailma suurima ärijuhtimisvõistluse Global Management Challenge tudengivoorule.

Kuidas võistlus toimub?

Global Management Challenge juhtimisvõistlus põhineb virtuaalsesse keskkonda loodud inglisekeelsel ärisimulatsioonil. Simulatsioonimängus osalemine annab Sulle võimaluse:

  • juhtida rahvusvahelistel turgudel tegutsevat äriettevõtet reaalsusele väga sarnases keskkonnas;
  • katsetada, kuidas Sinu meeskonna juhtimisotsused ettevõtte tulemusi mõjutavad;
  • mõista, kuidas on seotud erinevad juhtimisvaldkonnad ettevõttes;
  • arendada otsustamiseks ja meeskonnatööks vajalikke oskusi.

Võistlus kestab kolm nädalat. Selle aja jooksul tuleb sul oma meeskonnaga võtta vastu mitmeid otsuseid suurettevõtte juhtimises.

Parimad tudengimeeskonnad pääsevad automaatselt põhivõistlusele ning suurendavad mitmekordselt oma võimalusi jääda silma tuntud ja hinnatud tööandjaile nii Eestis kui kaugemal.

Põhivõistluse võidutiim sõidab korraldajate kulul rahvusvahelisse finaali!

Osalemistingimused

Global Management Challenge Estonia tudengivõistlusele on oodatud Eesti tudengitest või Eesti kõrg- ja kutsekoolides õppivatest tudengitest moodustatud võistkonnad, mis vastavad allolevatele tingimustele:

1. Osaleda saavad 3-5-liikmelised võistkonnad. Iga tudeng saab registreeruda ainult ühe võistkonna liikmena.

2. Lubatud on segavõistkonnad, mis on moodustatud erinevate kõrgkoolide tudengitest. Võistkonnaliikmed peavad olema käimasoleval õppeaastal Eesti või mõne muu riigi kõrg- või kutsekooli nimekirjas (kas bakalaureuse või magistrantuuri tudengid, vahetusõpilased vmt.).

3. Võistkonna registreerimine võistlusele kinnitatakse, kui enne võistluse algust on täidetud ja korraldajatele saadetud korrektsed registreerimisdokumendid ning tasutud administreerimistasu 30 eurot võistkonnaliikme kohta.

4. Korraldajatel on õigus küsida täiendavaid dokumente ja tõendeid võistkonnaliikmete õpingute kohta ning diskvalifitseerida võistkonnad, mis ei vasta osalemistingimustele või mille liikmed ei ole tasunud administreerimistasu.

NB! Kui soovid osaleda, aga ei leia meeskonnakaaslasi, anna endast meile märku. Me püüame aidata!

Vaata võistluse ajakava ja registreeri oma võistkond juba täna siin. 

Kahtled? Vaata videot ! Sest üks GMC´  l osalenud tudeng ütleb rohkem, kui meie seda iial suudaks.