Hei, tudeng!

Tahaks mängida ja lõbutseda, kuid samas ka natuke asjalik olla? Sõpradega mõnusalt koos aega veeta, ent samal ajal ka pisut ajusid ragistada? Kui ei, kallis Sõber, siis alljärgnev tekst ei ole kahjuks Sinu jaoks mõeldud.

Suurepärane! Olles nüüd 0,01% kõikidest tudengitest juba kõrvale heitnud, proovime aru saada, kas just SINA oled siiski see, keda me otsime. Tahaksid Sa kunagi olla ettevõtte juht? Kas tunned, et strateegiline mõtlemine – ettenägelikkus, tervikpildi mõistmine, raskete otsuste langetamine, meeskonnatöö koordineerimine – võiks Sulle pinget pakkuda? Sooviksid Sa neid asju endas arendada või äkki oledki juba tegija ja tahaksid seda teistele tõestada? Võib-olla otsid hoopis uusi tutvusi ettevõtlike noorte seast? Intrigeerivad küsimused? Ära muretse, see ei ole veel kõik! Lugedes NÜÜD KOHE edasi, saad lõpuks ka TÄIESTI TASUTA teada, millest jutt tegelikult käib. 

 *trummipõrin* 

GLOBAL MANAGEMENT CHALLENGE! Tegemist on ärijuhtimise simulatsioonil põhineva võistlusega. Pane sõprade-tuttavatega kokku 3-5 tudengist koosnev tiim ja testige oma võimeid ettevõtte juhtidena! Võistluse käigus saab iga võistkond enda juhtida ühesuguste algnäitajatega virtuaalettevõtte. Põhimõte on lihtne – tiimid, kes teistega võrreldes suudavad ettevõtte väärtuse kasvatada suuremaks, võivad omale suure pai teha ning pääsevad edasi järgmisse vooru.

Eesti finaalvooru võitjad sõidavad kevadel oma riiki Macausse esindama! (PS! Kui geograafias kõige säravam ei ole, siis guugelda, ausalt!) Kuidas kõlab? Päris ära ei veennud veel? Äkki aitavad sind veenda eelmisel aastal Eestit esindanud Tartu Ülikooli majandusteaduskonna tudengid:

Joonas Püvi: “Ma olin juba enne ilus, tark ja andekas… Aga see märge mu CV-l – GMC rahvusvahelises finaalis osalemine? Huhuhuuu… Ütleme nii, et uksed on valla.”

Ats Tamme: “Kui see võistlus algas, siis ma ei uskunud elu sees, et suudan need saamatud tüübid finaali vedada. Meeskonna juhina võin aga kinnitada, et ka kõige lootusematute sellidega on heal juhil võimalik GMC maailmas imesid korda saata!”

Martin Maasik: “Minule meenutab see mäng kunagist Businesiat. Võib-olla mõni on mänginud ka näiteks Crime´i ja näeb sellega sarnaseid jooni. GMC on natuke keerulisem, realistlikum, aga samas jääb alles mängulisuse ja hasardi efekt. Super kogemus.”

Siim Soasepp: “Juba Tallinnas toimunud Eesti finaalis oli äärmiselt tore, aga sõpradega Prahas GMC rahvusvahelises finaalis veedetud aeg jääb meile kõigile kindlasti eluks ajaks meelde. Me olime juba enne head sõbrad, aga GMC lähendas meid veelgi!”

Gerol Kallo: “Päris CS ta nüüd küll ei ole, aga… Ei, tegelikult, väga lahe värk! Soovitan!”

 

DSC_8717

See pilt on tehtud rahvusvahelises finaalis Prahas 2015. a. aprillis