Hea juht!

Seoses olukorraga riigis ja kogu maailmas on mitmed meeskonnad uute väljakutsete ees. Tänane olukord sunnib meid töötama ja igapäevaseid juhtimisotsuseid distantsilt tegema. Me praegu veel ei tea, kuidas mõjutab selline töökorraldus äritulemusi, meeskonnatööd, firmakultuuri jpm.,mis on oluline ettevõtete jätkusuutlikkuse seisukohast.

Meie pakume teile lahendust, kuidas meeskonnatööd ka tänases olukorras tõhustada ja sinu meeskonnaliikmeid motiveerituna hoida.

GlobalManagement Challenge on maailma suurim virtuaalne juhtimistreeningmeeskondadele. See vältab 5 nädalat ja on eelkõige mõeldud 3-5-liikmelistele meeskondadele. Meeskonnad võistlevad omavahel rahvusvahelise ettevõttejuhtimises, tehes iganädalaselt mitmeid otsuseid kõigis juhtimisvaldkondades.

Võistlus on kaasahaarav ja adrenaliini tekitav, andes samal ajal hea võimaluse viie nädala jooksul:

  • meeskonnatööd harjutada, tõhustada ja parendada;
  • katsetada erinevaid strateegiaid ja -otsuseid suure rahvusvahelise ettevõtte juhtimisel;
  • näha suurt pilti ning süveneda kõikidesse ettevõtte valdkondadesse: üldjuhtimine, finants, turundus, müük, logistika, tootmine;
  • võrrelda ennast ja oma meeskonna võimekust teiste ettevõtete tiimidega;
  • arendada meeskonna ajaplaneerimisoskusi.

Seda kõike saab teha virutaalselt ja paralleelseltigapäevatööga! Võistlus kestab 5 nädalat ning igal reedel peavad võistkonnad täitma ja kinnitama võistluskeskkonnas otsuste lehe. Kõikide meeskondade otsused analüüsitakse ning vastavalt sellele tekib pingerida. Viie nädala lõppedes võidab meeskond, mille ettevõte on saavutanud kõige paremad majandustulemused. Võistlus on inglisekeelne.

ERIPAKKUMINE ettevõtetele kuni 31.01.2021: 499 eurot meeskonna kohta. Ühes meeskonnas võiks olla 3-5 liiget ning ühest ettevõtest võib välja panna mitu meeskonda

Oluline:

  • Virtuaalne võistlus algab juba 15. veebruaril. 

Anna palun enda meeskonna registreerimissoovist teada hiljemalt 1. veebruariks e-mailile lea@gmcbaltic.eu.

Lisainfo samalt e-maililt või telefonilt 56 51 238.

Muutuvad ajad nõuavad kiireid otsuseid, seegaotsusta juba täna ja tule osalema! Me lubame – see on äge kogemus!

Võta väljakutse vastu!