Global Management Challenge rahvusvaheline finaalvõistlus toimub sel kevadel Macaus. Ametlikud toimumiskuupäevad on 18.04-22.04 , mille hulka mahuvad mitmed multikultuursed koosviibimised, ekskursioonid ning muidugi mõista poolfinaal ja finaal võistlevatele meeskondadele. 22.04 leiab aset traditsiooniline Gala Dinner ja Award Ceremony.

Rahvusvahelusel finaalvõistlusel osalevad reeglina meeskonnad rohkem kui 20 riigist, nende hulgas ka Global Management Challenge Estonia võistluse võidumeeskond!

Kuidas kõigest sellest osa saada?

  1. Registreeri oma meeskond GMC Estonia võistlusele juba täna! Lisaks kogemustele meeskonnatöös, strateegilises juhtimises, finantsanalüüsis jpm., saate võimaluse võistlus võita ning sõita meie kulul Macausse Eestit esindama! Vaata lisaifot siit.
  2. Tule Macausse Eesti võistkonna ergutusdelegatsiooni liikmena! Lisainfot planeeritava reisi kohta leiad meie Facebooki lehelt või e-maililt gmc@simplimo.ee

Registreerin oma meeskonna ja sõidan Macausse!

Võta väljakutse vastu!

DSC_8084