16 vinget tudengimeeskonda Eestist ja mujalt Baltikumist lõpetasid eelmisel nädalal maailma suurima ärijuhtimistvõistluse Global Management Challenge treeningversiooni läbitegemise. 

Kolm nädalat juhtisid tudengitest koosnevad 3-5-liikmelised meeskonnad suurt rahvusvahelist ettevõtet (seda küll virtuaalselt, aga reaalsusele väga sarnases keskkonnas) – langetasid otsuseid absoluutselt kõigis juhtimisvaldkondades, harjutasid meeskonnatööd ning ajaplaneerimist.  Need andekad ja edasipüüdlikud noored tegid seda kõike vabast ajast ning suuri auhindu selle tegevuse eest neile ei lubatud.

Neli parimat tudengimeeskonda saavad võimaluse võtta mõõtu Global Management Challenge Baltic põhivõistlusel koos ettevõtetega, aga kuna reeglid on reeglid, siis jäävad ülejäänud 14 tiimi seekord “ukse taha”.

Siin Sulle meie üleskutse! Kui Sinu ettevõte on huvitatud tublide noorte inimeste arendamisest, siis võta palun ühendust! Kindlasti leiame kõigi jaoks sobivaima võimaluse, kuidas “joone alla” jäänud tiimid põhivõistlusele aidata ning kuidas nad saaksid ka sinu ettevõttele oma praeguste teadmiste, oskuste ning mis peamine – ettevõtlikkusega – abiks olla! 

Kujundame koos sellise homse, nagu me tahame!

Lisainfo:  www.gmcbaltic.eu  kristi@gmcbaltic.eu,    lea@gmcbaltic.eu

 Global Management Challenge Baltic tudengivõistlusele annab hoogu :