Äri on karm ja uutest loodavatest ettevõtetest jäävad ellu vaid vähesed. Miks ? Ebaõnn ? Teadmiste, kogemuste ja julguse kompott on see, mis tagab edu.

Coca Cola Hellenic pakub Baltikumis võimalust osaleda ärisimulatsioonis Global Management Challange (GMC). GMC ärisimulatsioonil põhinev juhtimisvõistlus sai alguse Portugalist juba rohkem kui 30 aastat tagasi. Tänaseks on simulatsioon edukalt kasutusel kümnetes riikides. Tegemist on reaalset äri jäljendava interaktiivse keskkonnaga, kus meeskond sisestab oma juhtimisotsused, mille alusel süsteem kalkuleerib ettevõtte edukuse. Näiteks: palju etteantud perioodil kaupu müüakse, mis hinnaga, mis turgudel, missugused on turunduskulud, palju toodetakse jne.

Äris on võitjad ja kaotajad, nii ka Global Management Challenge ärijuhtimismängus.

Ärisimulatsiooni läbiviimise eesmärk on noortele ja talendikatele inimestele arenguvõimaluse pakkumine. Baltikumis pakume oma ettevõtte siseselt võimalust mängus osalemiseks eelkõige Management Trainee ja Fast Forward programmis osalejatele

Soovime läbi simulatsiooni tagada jätkusuutlikkuse edukate ja professionaalsete inimeste näol. Samuti teenib simulatsioon töötajate pühendumust soodustavat eesmärki. Pikemaajalisem eesmärk on püsivalt lülitada simulatsioon noorte ja edukate töötajate talendi- ja arenguprogrammidesse.

Loe tervet artiklit siit.