DSC_808515.02.2016 saab avapaugu Global Management Challenge Baltic 2015/2016. Ärijuhtimises hakkavad omavahel mõõtu võtma 19 meeskonda (89 liiget) – nende hulgas meeskonnad Eestist, Lätist ja Leedust ning ka segatiimid, kus liikmeid kõigist kolmest riigist.

Ees ootab viis otsustusvooru ning need seitse meeskonda, kes kutsutakse kohalikule finaalvõistlusele, selguvad 21. märtsiks. Võistlus on üles ehitatud kolmele turule. Iga turu edukaimad meeskonnad on kutsutud kohalikku finaali, kus selgub selle hooaja üldvõitja – meeskond, mis läheb Eestit esindama rahvusvahelisele finaalvõistlusele Macaus.

Lisaks kuuele tudengimeeskonnale osalevad meeskonnad järgmistest ettevõtetest: Coca-Cola Hellenic, Favor, Alexela, Leibur, Saku Õlletehas, Aldaris , A&O Holding ja Radisson Blu Sky Hotell.

Möödunud aastal esindas Eestit Global Management Challenge rahvusvahelises finaalis Tartu Ülikooli tudengitest koosnev meeskond koosseisus Joonas Püvi, Ats Tamme, Siim Soasepp, Gerol Kallo ja Martin Maasik. Vaata videot eelmisest rahvusvahelisest finaalist Prahas siit.

Vaata lisa: www.worldgmc.com