13063318_1079496775443454_2010684487870431178_o18.-20. aprillil kogunesid Macaus 25 riigi esindajad, et panna punkt 2015-2016 võistlushooajale ja selgitada välja seekordsed ärijuhtimisliidrid.

Oma maa parimatega jõudsid sel korral rahvusvahelisele finaalvõistlusele Brasiilia, Kameron, Tsehhi Vabariik, Eesti, Prantsusmaa, Kreeka, Hong Kong, India, Elevandiluurannik, Keenia, Kuweit, Läti, Mehhiko, Maroko, Nigeeria, Hiina, Poola, Portugal, Qatar, Rumeenia, Venemaa, Senegal, Slovakkia, Hispaania ja Ühendatud Araabia Emiraadid.

Baltimaad olid esindatud kahe võiskonnaga: Tartu Ülikooli tudengitest koosnev PSMTK Eesti ja kosmpoliitsetest ettevõtjatest moodustatud Phoenix Läti esindajana. Poolfinaalis võisteldi kaheksastes gruppides ning iga grupi kaks parimat pääsesid superfinaali (kokku 8 meeskonda).

Paraku tuli eesti tudengitiimil leppida ülinapi kaotusega Keeniale ning superfinaali nad ei pääsenud. Küll aga said nad vastutasuks mõnusa vaba päeva Macaus ja oma siniste tiimisärkidega pälvisid nad kõikjal  kohalike tähelepanu ning jõudsid kümnetele kui mitte sadadele perefotodele. Läti võistkonnal Phoenix õnnestus aga ka superfinaalis oma võimeid näidata ning üldarvestuses saavutati tunnustust vääriv 5. koht!

2015. a. Global Management Challenge üldvõitja on Venemaa.

Meeleolukale programmile, mis koosnes võõrustajate poolt korraldatud linnaeksukrsioonist, avatseremooniast, Friendship Dinner´ist ja mitmetest värvikatest kohtumistest erinevate maade esindajatega pani punkti suurejooneline Gala õhtusöök MGM Macaus, kus kuulutati välja võitjad.

Järgmisel aastal 10.-12. aprillil võõrustab GMC meeskondi ja delegaate Doha (Katar).

Vaata pilte Gala õhtusöögist ja auhinnatseremooniast siit.