Hea tudegivõistlusel osaleja, meil on sulle uudiseid!

Eesti tudengivõistlusele on oma õla alla pannud Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium ning Teaduskeskus AHHAA.

Tudengivõistluse avaseminaride raames saame kiigata nii ühe kui ka teise eelpool nimetatud põneva asutuse sisekoridoridesse.

19.10 Tallinna avaseminari lõppedes on kõigil osalejail võimalus MKM innovatsioonivaldkonna peaspetsialisti Anette Järvpõld´i juhendamisel uudistada uues “superministeeriumis”. Muuhulgas läbime ühishoones asuva terviseraja, külastame MKMi juhtkonna korrust (kus töötavad ministrid) ning heidame pilgu läbi galerii vanalinnale ja merele.

23.10 Tartu avaseminari lõpetab tasuta külastus AHHAA Teadusekeskusesse. Kogu Baltimaade suurim ja moodsaim teaduskeskus on meie avaseminaril osalejate päralt kuni sulgemiseni! Ja seda loomulikult täiesti tasuta – võõrustajate kulul! Millal sa viimati AHHAA´s käisid?

Tuletame siinkohal veel meelde, et tudengivõistlusele registreerimiseks on viimane võimalus 16.10. Lisaks hindamatule kogemusele, mis võistlusel osalemine annab, ootab parimaid tudengivõistluse meeskondi osavõtt põhivõistlusest ja sealt edasi juba rahvusvaheline finaal Dubais!

Ära maga võimalust maha ja märgi 19.10 ja 23.10 oma kalendris ära. Sest siis ootame Sind avaseminaridele. Osale kasvõi mõlemal – topelt ei kärise!

Täpse ajakava leiad siit.

Meeskonda registreerima saad minna siit.